Ledigt just nu

 

Så här gör du

Här på vår hemsida lägger vi ut information om lediga lägenheter. Alla kan se vilka lägenheter som finns lediga men för att söka en av dessa måste du vara registrerad i vår intressebank. Gå därför först in på ”Mina sidor” och registrera dig som bostadssökande.

Därefter är du välkommen att söka de lediga lägenheter som läggs ut under ”Lediga lägenheter”. Du måste alltså själv aktivt söka varje bostad du är intresserad av, dock max tre lägenheter samtidigt. Möjlighet finns att prenumerera på löpande information om lediga lägenheter via mail genom att ange detta önskemål när du registrerar dig.

Kallelse till visning och erbjudande om bostad skickas via e-post.

Du måste vara tillgänglig och svara på våra meddelanden för att vara med i processen som kan leda till kontrakt. Har du inte fått en kallelse är du tyvärr inte aktuell för just den lägenheten.

Om du har sökt och fått erbjudande om lägenhet tre gånger under en sexmånadersperiod och tackat nej eller inte svarat på dessa erbjudanden så spärras din möjlighet att söka lägenhet hos oss under nästföljande sexmånadersperiod. Därefter är du välkommen att söka igen.

Viktigt!

För att behålla ditt registreringsdatum är det viktigt att du aktualiserar din intresseanmälan var sjätte månad. Detta gör du genom att logga in på ”Mina sidor”.